Kucsa-Ker Kft. Építkezéshez, felújításhoz mindent egy helyről

Építkezéshez, felújításhoz mindent egy helyrőlTetőfelújításhoz válassza a Terrán tetőcserepeket!

KÖNNYEBB A TETŐNEK, egyszerűbb Önnek!

Válassza ki melyik Terrán tetőcserép tetszik önnek és kérjen tőlünk ingyenes árajánlatot!

• mert akár 30%-kal könnyebb lehet a héjazat tömege a hagyományos kettősfedéshez képest.*
*Az összehasonlításnál figyelembe vett tetőhajlásszög 35 fok, az összehasonlított fedések egyfelől a Terrán Synus cserépfedés, melynek névleges tömege 38,22 kg/m2 (9,80 db/m2 x 3,9 kg/db), másfelől a kettős hódfarkú agyagcserépfedés, melynek névleges tömege 61,20 kg/m2 (36,00 db/m2 x 1,7 kg/db).
• mert HAZAI márka.
A Mediterrán Magyarország Kft. az egyetlen magyarországi építőanyaggyártó, amely az 1920-as megalapítása óta 100%-ban magyar tulajdonban van. Vállalkozásunk egy magyar sikertörténet, amely túllépet már határainkon is, hiszen Magyarországon kívül még 5 országban nyitottunk értékesítési központot, amelyek összesen 8 ország piacát látják el. Ezen országokban évente összesen több mint 10.000 épület fedésére használnak Terrán betoncserepet.
• mert a régió VEZETŐ gyártástechnológiájával készülnek.
2012-ben indult el a gyártás a legújabb – közép-európai térségben egyedülálló csúcstechnológiával működő – bólyi gyárunkban, mellyel gyártási és szállítási rugalmasságunk tovább növekedett. A gyárainkba beérkező alapanyagok mindegyikét szigorú ellenőrzéseknek vetjük alá, hiszen kiváló minőségű terméket csak hasonló minőségű alapanyagokból lehet előállítani. A teljesen automata gyártósoron készülő tetőcserepeket rendszeres időközönként minőségellenőrzésnek vetjük alá (pl.: teherbíró képesség és vízzárósági teszt), így a vásárlókhoz csak kifogástalan minőségű termékek kerülhetnek ki.


• mert a beton szilárdságával és tartósságával VÉDIK OTTHON ÁT.
A beton, mint alapanyag több ezer éves múlttal rendelkezik. Az ókori görögök Kr. e. 2000-ben használták az égetett mész és homok keverékét, a rómaiak már vulkáni hamut is kevertek ehhez a mészhabarcshoz. A Rómában található 2000 éves Pantheon kupolájának építésekor is ezt a betont használták fel. Ennek köszönhetően a mai napig megcsodálhatjuk az építményt.
A beton tehát időtálló alapanyagnak bizonyult.
• mert minimum 30 ÉV írásos garanciát adunk rájuk.
Minden betontermékünk fagyállóságára, vízzáróságára és méretpontosságára 30 év garanciát biztosítunk. Ezt az időtartamot egy felelős döntéssel Ön +10 évvel meg is hosszabbíthatja. Amennyiben nem csak tetőcserepet vásárol tőlünk, hanem a tető tökéletes kialakításhoz szükséges rendszerelemeket is, abban az esetben kiegészítő garanciát vállalunk a tetőcserépre.
További részletek: www.terranteto.hu/garancia
• mert vihar- és FAGYÁLLÓAK.
A Terrán tetőcserepek kialakításuknak, felületkezelésüknek, optimális súlyuknak és a modern gyártástechnológiájuknak köszönhetően jobban ellenállnak a napjainkban tapasztalható időjárási viszontagságoknak.

Terrán logó
Kucsa-Ker Kft.
Építőanyag és csiszolástechnikai kis- és nagykereskedés
2112 Veresegyház, Fő út. 154.