Kucsa-Ker Kft. Építkezéshez, felújításhoz mindent egy helyről

Építkezéshez, felújításhoz mindent egy helyrőlLindab Rainline® – Esőben az első!

lindab-rainline-image-2.jpg
lindab-logo.jpg

Lindab Ereszcsatorna rendszer

Adjon a házának új arculatot!

lindab-rainline-image-1.jpg

A Lindab Rainline® esztétikus, könnyen szerelhető, tartós, komplett esővízelvezető rendszer. Svédacél alapanyagának köszönhetően nem deformálódik, nem vetemedik és nem repedezik. A Lindab Rainline® ereszcsatorna rendszer kiváló minőséget kínál, egyesítve a hosszú élettartamot, a variálhatóságot és a könnyű szerelhetőséget.

Az acél az ereszcsatorna rendszerek legmegfelelőbb alapanyaga. Könnyebb, mint az öntöttvas, a műanyaghoz és az alumíniumhoz képest minimális a hőtágulása, az ára kedvezőbb az alumíniuménál. A Lindab Rainline® ereszcsatorna rendszer tűzihorganyzott alapanyaga természetes módon öngyógyító, hiszen bármilyen karcolást vagy vágást automatikusan tömítenek a fémionok, amelyek a kémiai folyamat során újra bevonják a fedetlen acélfelületet. A környezeti hatások elleni védelem érdekében az acéllemezre kétoldali Lindab Elite típusú bevonati rendszer kerül, amely a legmagasabb szintű korrózióvédelmet biztosítja, kiváló színtartást nyújt és kivételesen hosszú élettartamot biztosít.

A Lindab Rainline® ereszcsatorna rendszer tíz különböző színben kapható. A csatornaszínek jól összepárosíthatóak az épületek színvilágával. A Lindab ereszcsatorna kitűnő választás akkor is, ha diszkréten szeretné a ház meghatározó tónusát kiegészíteni, és akkor is, ha merészen hangsúlyos színt választ csatornájának.

Szakemberek fejlesztették ki szakemberek számára. A bádgos szakemberek szeretik a Lindab Rainline® rendszerét, nem utolsósorban azért, mert több évtizedes élettartamot biztosítanak rozsdásodás és szivárgás nélkül. Az Elite bevonati rendszer környezetbarát, az acél alapanyag teljes mértékben újrahsznosítható. A rendszer energiatakarékosan, szinte hulladék nélkül szerelhető és minimális karbantartást igényel, ezzel is óvva a környezetünket.

Svédacél alapanyag Elite bevonati rendszerrel

A Lindab alapanyag tűzihorganyzott, színbevonatos, nagyszilárdságú acéllemez. A kiváló korrózióvédelmet és tartósságot mindkét oldalon fémes bevonat, a tűzihorganyzás biztosítja. A Lindab Elite bevonati rendszer a legmagasabb szintű korrózióvédelmet biztosítja. A kétoldali bevonat jelentős UV sugárzásnak kitett beépítési környezetben is kivételesen hosszú élettartamot és kiváló színtartást nyújt, valamint rendkívüli ellenállóságot biztosít mechanikai hatásokkal szemben.

A kiváló minőségű rendszer

Egyszerű kivitelezés

Ötletes tervezésének köszönhetően a Lindab Rainline a bádogosmesterek kedvenc csatornájává vált. A többféle méretben kapható ereszcsatornákkal és lefolyócsövekkel, valamint széles körű kiegészítő elemválasztékával a rendszer bármilyen épülettípushoz kínál megoldást. A Lindab a rendszer minden elemét a legszigorúbb szabványoknak és méretpontossági előírásoknak megfelelően tervezi és gyártja. Az eredmény egy olyan rendszer, ahol minden egyes alkatrész belepattan a következőbe, miáltal tökéletes illeszkedést biztosít. A népszerűsége az egyedülálló illeszkedésében, kiváló minőségében rejlik, ami gyors szerelést tesz lehetővé és magas fokú funkcionalitást garantál évtizedekig.

Az okos rendszer

Terméktámogatás

A Lindab a termékekkel együtt bőséges dokumentációt, tanácsadást és szoftvert kínál a kivitelezőknek, tervezőknek és természetesen az építtetőknek.
A Lindab Rainline nemzetközi tapasztalatok alapján tökéletesített rendszer. Megfelel az érvényben lévő európai szabványoknak. Az ArchiCAD tervező szoftverben automatikusan be vannak építve a Lindab rendszer elemei, így tervezéskor már a pontos rendszeradatokkal tudnak tervezni az építészek, és az építtetők a látványtervben azonnal láthatják a Lindab termékeket.

Egyszerű részletmegoldások a tökéletes eredményért

A Lindab ereszcsatorna rendszer elemei pattintóskapcsolatokkal építhetőek össze, mindenféle speciális szerszám mellőzésével, ezáltal jelentősen csökkentve a kivitelezési időt. Átgondolt tartozékrendszerének köszönhetően tömítőanyagok, ragasztók vagy egyéb segédanyagok nélkül lehet összeszerelni.

Okos csatornatartó vas

lindab-okos-csatornatarto-vas.jpg

Ez a csatornatartó vas beállítható úgy, hogy bármely tetőhajlásszöghöz igazodjon. Erős, mégis rendkívül könnyen illeszthető.

Véglemezek

lindab-veglemez.jpg

Az RG véglemezek önzáróak. Könnyen felszerelhetőek, egyetlen, határozott ütéssel.

Lefolyócső tartóbilincs

lindab-lefolyocso-tartobilincs.jpg

Ez a csőtartó bilincs csupán egyetlen acéllemezből készül, és a lefolyócsövet egy határozott szorítással rögzíti. Nincsenek tartozékok, amiket elveszíthetünk vagy ferdén szerelünk fel.

Ereszcsatorna toldások

lindab-ereszcsatorna-toldas.jpg

Ezek a toldóelemek könnyen illeszthetőek, miáltal igen szilárd, tartós kapcsolódást biztosítanak. Garantáltan szivárgásmentesek a tartós EPDM tömítés révén.

Betorkolócsonk

lindab-betorkolocsonk.jpg

Ez a sokoldalú betorkolócsonk egyetlen szorítással, rápattintva szerelhető, ami biztosítja, hogy tökéletesen illeszkedjen az ereszcsatorna félköríves alakjához. Akkor szerelhető, amikor az ereszcsatorna már a helyén van.

Elemek teljes választéka

A Lindab Rainline® ereszcsatorna rendszer komplett rendszer (eresz, lefolyó és tartozékelemek), így feleslegessé válik a helyszíni alakítás és gyorsabb a kivitelezés. Az egyes elemek tökéletes illeszkedését a magas színvonalú robotizált gyártótechnológia által biztosított gyártási pontosság garantálja. A rendszer precíz szerelése érdekében kérjük, hogy tájékozódjon a Lindab Rainline® szerelési katalógus vagy a Rainline szerelési film segítségével.

Lindab Rainline® ereszcsatorna rendszer szerelési film


llindab-rainline-teljes-elemvalasztek.jpg
Kattintson a kép letöltéséhez!

Bevonat- és színválaszték

A Lindab Bevonati Rendszer növeli az acél termékek várható élettartamát. Kiválóan védi az acélmagot a különböző korróziós igénybevételtől, köszönhetően a kitűnő felépítésnek. Rendkívüli ellenállóságot biztosít az időjárási és a mechanikai hatásokkal szemben. A széles szín- és profilválaszték mind funkciónálisan, mind esztétikailag lehetővé teszi a az igényeknek leginkább megfelelő kombináció kiválasztását.

001 fehér

Legközelebbi RAL kód:
RAL 9002

015 fekete

Legközelebbi RAL kód:
RAL 9005

044 antracitmetál

Legközelebbi RAL kód:
RAL 9007

045 ezüst

Legközelebbi RAL kód:
RAL 9006

087 sötétszürke

Legközelebbi RAL kód:
RAL 7011

434 barna

Legközelebbi RAL kód:
RAL 8017

742 téglavörös

Legközelebbi RAL kód:
RAL 8004

758 sötétbordó

Legközelebbi RAL kód:
RAL 3009

778 rézvörös

Legközelebbi RAL kód:
RAL 8003

830 fenyőzöld

Legközelebbi RAL kód:
RAL 6020


Megjegyzés: a színek tájékoztató jellegűek. A képernyő színe eltérést mutathat a tényleges Lindab színektől.

Kucsa-Ker Kft.
Építőanyag és csiszolástechnikai kis- és nagykereskedés
2112 Veresegyház, Fő út. 154.