Kucsa-Ker Kft. Építkezéshez, felújításhoz mindent egy helyről

Építkezéshez, felújításhoz mindent egy helyrőlLindabMagesticTM – ÚJDONSÁG

lindab-magestic-image.jpg
lindab-logo.jpg

A galvanizált ereszcsatornák királya

A minőségi cink-magnézium bevonatos esővíz-elvezető rendszer

Minőségi fémbevonat

lindab-magestic-image-2.jpg

A LindabMagesticTM továbbfejlesztett horganyzott acél alapanyagú esővíz-elvezető rendszer. A LindabMagesticTM a megszokott és megbízható Lindab termékkialakítást nyújtja megerősített magnéziumcink-ötvözet bevonattal.

Új alapanyag-technológia

A LindabMagesticTM cinkbevonatát 3% magnéziummal és 3,5% alumíniummal erősítjük meg. A tüzihorganyzott cinkbevonat porózus szerkezetű. A magnézium hatékony korróziógátló hatással bír, szilárd szerkezetet képez és tartós védelmet biztosít a korróziós tényezőkkel szemben.

Minimális korrózió vizes környezetben

Kiváló ellenállás szélsőséges környezetben
A környezeti hatások tesztjei megmutatták, hogy tengervizes környezetben a LindabMagesticTM háromszor korrózióállóbb a hagyományos horganynál. A LindabMagesticTM korrózióját nem befolyásolja környezetének klórtartalma.

Rendkívül környezetbarát

Cinkkészletek csökkentett felhasználása
A horganyzott acél már most is a leginkább környezetbarát anyag, amelyet esővíz-elvezető rendszerekben alkalmaznak. A LindabMagesticTM a cinkkészletek mérsékelt felhasználója. Kis mennyiségű magnézium hozzáadásával a cink tulajdonságai javíthatók, miközben csökken a bevonat vastagsága.

Öngyógyító hatás

Fejlett vágási élvédelem
A horganyzott bevonat rákenődik az élekre a vágásoknál. A magnézium anódosabb, mint a cink, ezért a LindabMagesticTM aktívabb galvanizációs tulajdonságokkal rendelkezik, mint a cinkhorganyzott bevonat. Az öngyógyító hatás megmarad a vastagabb Lindab Magestic alapanyagok esetében is.

lindab-magestic-image-3.jpg

Sokáig esztétikus marad

Természetes időjárási hatások
A festetlen fém ereszcsatornák természetes módon hozzáidomulnak környezetükhöz. A LindabMagesticTM 3-5 évvel beépítése után elnyeri esztétikus, sötétszürke patinás külsejét.

lindab-magestic-10-eves-garancia-logo.jpg

10 év garancia

Minden LindabMagesticTM termékre 10 év garanciát vállal a Lindab AB.

Kucsa-Ker Kft.
Építőanyag és csiszolástechnikai kis- és nagykereskedés
2112 Veresegyház, Fő út. 154.