Kucsa-Ker Kft. Építkezéshez, felújításhoz mindent egy helyről

Építkezéshez, felújításhoz mindent egy helyrőlBramac - JÓVAL – OLCSÓBB!

Bramac

Négy nagy tetőcserép-családot kínálunk Önnek.
Basic, Standard, Prémium, Individuál

Mind a négy kategória kompromisszumok nélküli, magas minőségű, esztétikus és időtálló típusokból áll, melyekre kivétel nélkül 30 év garanciát vállalunk. Kategóriánként egyre több extrát kínálunk a cserepekhez, melyek közt biztosan megtalálja az otthonához és igényeihez legjobban illőt.


A pénztárcabarát megoldás
A Bramac BASIC nagy szilárdságú, anyagában színezett tetőcserepei letisztult színvilágukkal, harmonikus fedésképükkel a klasszikus eleganciát képviselik a kínálatunkban. Áruk is rendkívül kedvező, hiszen a Bramac más gyártókkal ellentétben az anyagában színezett tetőcserepek nyújtotta minőséget már a BASIC kategóriában mindenki számára elérhetővé teszi.

Kattintson a cserép képére és kérjen árajánlatot online!


Fokozott védelem az időjárás viszontagságai ellen
A Bramac STANDARD kategória különlegesen karakteres cserepei modern technológiával készültek. Akár lágy hullámokat formálnak, akár a régi idők hangulatát idézik meg, tökéletesen illenek mind a régi, mind az új épületekhez. A NOVO felülettel megerősített betoncserepek fokozott szín- és UV védelmet biztosítanak, valamint ellenállóbbak a szennyeződésekkel szemben.

Kattintson a cserép képére és kérjen árajánlatot online!

Bramac Duna Novo

Bramac NOVO - Az új színvonal


Kucsa-Ker Kft.
Építőanyag és csiszolástechnikai kis- és nagykereskedés
2112 Veresegyház, Fő út. 154.