Kucsa-Ker Kft. Építkezéshez, felújításhoz mindent egy helyről

Építkezéshez, felújításhoz mindent egy helyrőlSemmelrock térkő

Egyszerűen meggyőző

Betontérkő - egy jó alap

A beton hihetetlenül flexibilis a megvalósítható formákat tekintve. Jó oka van annak, hogy termékeink betonból készülnek: egyetlen más anyag sem formázható olyan mértékben, mint a beton. Ellenállóképes, terhelhető, biztos és rendkívüli tulajdonságokkal ruházható fel. A számtalan forma, szín és felületi megmunkálási lehetőség a betont az egyik legsokoldalúbb nyersanyaggá teszi.

A térkővel történő burkolás pozitív módon hat a talajvízháztartásra, ill. a levegő páratartalmának megtartására. A klímára is pozitív hatást gyakorol. A közelben található nyersanyagok betongyártás során történő felhasználása kíméli a környezetet.

A beton kő minden, csak nem unalmas. Sokoldalú, rugalmas és egyedi téralakítási lehetőséget tesz lehetővé szín-, forma- és felületvilágának köszönhetően.

Nem probléma többé. A szükséges bontási munkálatok után a köveket probléma mentesen vissza lehet helyezni. A javított terület később semmiben sem fog különbözni a környező területtől.

A beton térkövek még a legmagasabb hőmérsékletnek is ellenállnak. A beton térkövek megtartják csúszásmentességüket s nagyon tartósak, így megelőzik, hogy az útburkolatban barázdák és deformálódások alakuljanak ki. Mindezek olyan tulajdonságok, melyeknek köszönhetően a beton térkövek kitűnnek a többi térburkoló elem közül.

A Semmelrock Premium Protect® bevonatnak köszönhetően a térkövek alig igényelnek tisztítást.

A beton térburkolatnak köszönhetően a burkolt felület tavasszal ugyanúgy néz ki, mint ősszel, nem látszanak rajta a tél utáni időszak jellemző jegyei, mint repedés, sűllyedés. A Semmelrock termékek só- és fagyálló tulajdonsággal rendelkeznek.

Semmelrock

Semmelrock termékkatalógusa 2016

termékkatalógusa

Mérete: 53,76 MB

Bradstone

Semmelrock Bradstone katalógusa

katalógus

Mérete: 5,13 MB

URBANO

Semmelrock URBANO katalógusa

katalógus

Mérete: 825 KB

ARTE - PEST BUDA

Semmelrock ARTE - PEST BUDA kockakő katalógusa

kockakő katalógus

Mérete: 898 KB

ASTI lapok

Semmelrock ASTI lapok katalógusa

katalógusa

Mérete: 1,4 MB

Alkalmazástechnikai

Semmelrock alkalmazástechnikai útmutató

útmutató

Mérete: 19,87 MB

Kucsa-Ker Kft.
Építőanyag és csiszolástechnikai kis- és nagykereskedés
2112 Veresegyház, Fő út. 154.