Kucsa-Ker Kft. Építkezéshez, felújításhoz mindent egy helyről

Építkezéshez, felújításhoz mindent egy helyrőlNapfényes kilátások

Vásároljon hővédő rolót 40% kedvezménnyel az Ön által választott RotoQ ablakhoz

roto_tavaszi_banner_984x400.jpg

A nyár beköszöntével érdemes felkészülni a melegebb napokra is, ami a tetőterekben fokozottabb problémát jelenthet. Akciónk keretében erre a kihívásra kínálunk most kedvező megoldást.

roto_Q_logo.jpg ablak vásárlása esetén 2016.04.06 - 2016.09.30 között a külső hővédő rolót listaár mínusz 40% kedvezménnyel* vihetik haza.

* A kedvezmény kizárólag RotoQ ablak vásárlása esetén a ZAR (manuális) külső hővédő rolókra vonatkozik és a listaárból kerül levonásra.


Roto_ZAR_1.jpg

ZAR M manuális külső hővédő roló

Hatékony hővédelem

A Roto manuális külső hővédő roló sűrű szövésű, üvegszállal erősített anyaga hatékonyan véd a túlzott hőhatás ellen. A roló még azelőtt kiszűri a napsugarakat, hogy azok az üvegfelületet felmelegítenék.

A roló leengedéséhez a tetőtéri ablakot tisztítóállásba kell helyezni. A rolót a csomagolásban található beakasztó kampó segítségével lehet leengedni és felhúzni. A felhúzott roló teljesen eltűnik az ablakszárnyborító lemez alatt.Akciós tetőcserepeink:

tetocserep

További, rendelhető tetőcserepeinkkel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat, vagy írjon E-mail címünkre: info@kucsaker.hu !


Akciós kerítéselemek:

acel_kerites_trifa

További, rendelhető kerítéselekkel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat,
vagy írjon E-mail címünkre: info@kucsaker.hu !


Kucsa-Ker Kft.
Építőanyag és csiszolástechnikai kis- és nagykereskedés
2112 Veresegyház, Fő út. 154.