Kucsa-Ker Kft. Építkezéshez, felújításhoz mindent egy helyről

Építkezéshez, felújításhoz mindent egy helyrőlNapfényes kilátások

Vásároljon hővédő rolót 40% kedvezménnyel az Ön által választott RotoQ ablakhoz

roto_tavaszi_banner_984x400.jpg

A nyár beköszöntével érdemes felkészülni a melegebb napokra is, ami a tetőterekben fokozottabb problémát jelenthet. Akciónk keretében erre a kihívásra kínálunk most kedvező megoldást.

roto_Q_logo.jpg ablak vásárlása esetén 2016.04.06 - 2016.09.30 között a külső hővédő rolót listaár mínusz 40% kedvezménnyel* vihetik haza.

* A kedvezmény kizárólag RotoQ ablak vásárlása esetén a ZAR (manuális) külső hővédő rolókra vonatkozik és a listaárból kerül levonásra.


Roto_ZAR_1.jpg

ZAR M manuális külső hővédő roló

Hatékony hővédelem

A Roto manuális külső hővédő roló sűrű szövésű, üvegszállal erősített anyaga hatékonyan véd a túlzott hőhatás ellen. A roló még azelőtt kiszűri a napsugarakat, hogy azok az üvegfelületet felmelegítenék.

A roló leengedéséhez a tetőtéri ablakot tisztítóállásba kell helyezni. A rolót a csomagolásban található beakasztó kampó segítségével lehet leengedni és felhúzni. A felhúzott roló teljesen eltűnik az ablakszárnyborító lemez alatt.RAVAK csaptelep

cavak2024

AKCIÓ SZABÁLYZAT
(2024. április 1- 2024. május 31.)

Kedves vásárló, köszöntjük oldalunkon!
Az akcióban minden 18. életévét betöltött fogyasztónak minősülő természetes személy vehet részt, aki legalább 300,000 Ft (bruttó) értékben vásárol RAVAK-termékeket, 2024. április 1.- május 31. között. Amennyiben a vásárolt termékek között legalább egy csaptelep is van, a csaptelepek bruttó árából a RAVAK Hungary 25% összeget visszatérít a vásárló számára a megadott bankszámlájára a vásárlás regisztrálását követő 30 napon belül.

Az akció kizárólag a jelzett értékhatár felett RAVAK termékek vásárlásakor érvényes és csakis a csaptelep (-ek) test vásárlási értékére vonatkozik a visszatérítés. A visszatérítés vásárlásonként egyszer érvényesíthető. Egy személy többször is regisztrálhat, (amennyiben az adott időszakban több vásárlása is van), ha az összes feltételnek megfelel.

Kérjük, regisztrálja vásárlását - töltse fel a vásárlási bizonylatot, amelyen jól látszik a vásárlás dátuma és a vásárolt termékek! ITT töltheti fel a bizonylatot!


Hővédő roló akció

akcioPénzvisszatérítési akció

creaton2024


Építkezz okosan - Leier rendszerház akció:

leier-epitkezz-akcio

Most megéri rendszerben gondolkozni. Építkezzen okosan a Leierrel!

Építs rendszerházat az alábbi építőanyagok felhasználásával:

  1. Leiertherm vagy LeierPlan égetett kerámia falazóelem,
  2. Leier áthidaló,
  3. Leier betoncserép,
  4. Leier kémény, és a házhoz szükséges térkövet most ajándékba adjuk!
Sőt! Ha házadba Leier mesterpanel födémet vagy klímafödémet is beépítesz, a térkő mellett a kerítéskövet és a hozzá szükséges fedlapot is ajándékba adjuk!

Szeretne még több időt és pénzt megtakarítani? Válassza a Leier Típusházakat! Leier Típusház építése esetén a térkő és kerítéskövek mellett a tervdokumentációt is ajándékba adjuk.

Promóció időszaka: 2023. szeptember 21 - 2024. december 31. (vagy visszavonásig)


Akciós tetőcserepeink:

tetocserep

További, rendelhető tetőcserepeinkkel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat, vagy írjon E-mail címünkre: info@kucsaker.hu !Akciós kerítéselemek:

acel_kerites_trifa

További, rendelhető kerítéselemekkel kapcsolatban keresse ügyfélszolgálatunkat,
vagy írjon E-mail címünkre: info@kucsaker.hu !


Kucsa-Ker Kft.
Építőanyag és csiszolástechnikai kis- és nagykereskedés
2112 Veresegyház, Fő út. 154.